Med full kamptropp 15 jenter hadde vi troen på å kunne tukte serieleder Eikefjorden. Femte 9-erkampen i det som egentlig er 11-erserie. 

Det tok 20 minutter før jentene våre våknet. Duellsterke, fysiske og raske Eikefjordenjenter samt litt klabb og babb gjorde det vanskelig for oss. 4-0 ledelse til Eikefjorden før det går opp for oss at kampen er i gang. En sterk avslutning på første omgang gjør at vi ligger under 4-2 til pause.

Jentene spiller en knallgod andre omgang som vi styrer og vinner 1-0. Likevel får vi ikke utlikningen og vi gratulerer Eikefjorden med 4-3 seier. Det kunne blitt flere mål til begge lag. 

Vilde står en god kamp i mål, Nora, Hanna, Angelica, Linea, Mia og Julie bytter i 3-er bak. Lana, Lilly, Signe, Amalie i 3-er/4-er på midten. Foran jobber Lone, Dyveke og Tiril godt. Mathea jobber knallhardt og spiller først back, så indreløper og til slutt spiss. Lilly et og Lana to mål i dag.

Siste kamp i vårsesongen mot Jølster hjemme søndag 19.6 kl 1700. Da satser vi på 11-er igjen og tre poeng! Håper mange møter opp på skuleidrettsplassen for å heie jentene fram!

Heia AHIL!