Ny dag på Ekeberg for JU15 og jentene var litt trøtte ved ankomst til VG-banen kl 0900 i dag. 3-4 dager på tur tar på..

Spente jenter skulle møte et veldig godt Malviklag i dag. Et par småsjuke og en kaptein som var uggen måtte starte på sidelinja. Etter 10 min måtte midtstopperne våre Synne og Hanna ut, Nora reiste seg og spilte resten av kampen. Lone gikk ned som hennes makker, en posisjon hun er vant med fra i fjor. Hanna og Synne kom etterhvert tilbake på hø back, Mathea, Julie, Mia og Linea stod godt imot bak. Lana, Lilly, Ine, Amalie og Signe jobbet tett på midten mens Angelica, Tiril og Dyveke fikk spissjobben. Vilde stod nok en god kamp og det var tidvis hett i egen boks i dag. 14 redninger og 6 brudd utenfor 16-meteren gjør at Vilde er viktig for oss bak. Reservekaptein Lana gikk foran med et godt eksempel, taklet og sleit og ble belønnet med fin scoring på assist fra Signe. Andre målet ordnet hun helt selv. Etter å ha gått forbi to trøndere, løfter hun ballen fra 40 meter og rett i mål!


Første omgang ble en forsvarskamp som forventet, men for hver gang Malvik scoret, utliknet vi. Med 2-2 så det hele lyst ut, to gode mål av Lana. Mot slutten tok kreftene likevel slutt og Malvik vant fortjent 5-2. Kult med livestream av kampen.

Etter kampen felles lunsj før jentene fikk heia på AHIL-gutta seinere på dagen. Retur til skolen i 17-tida for hvile, shopping og pizza.

I morgen håper vi det gode spillet vi har hatt gir belønning i seier og at vi kan gå til B-sluttspill som 3-er. Håper jentene får ei god natt på luftmadrass før klokka ringer 0600..

Slik ei ekte sommerturnering skal være!

Heia AHIL!