Etter to gode kamper uten seier var det ingen grenser for jubel og følelser etter jentene slo Kolnes fra Haugesund 4-0 i siste gruppespillkamp.

Da blir det 1/16 finale i morgen onsdag kl 1800 i B-sluttspillet. Dette passer oss utmerket og vi gleder oss til flere kamper!

Igjen kom en trøtt og noe hengslete gjeng til sletta kl 0800. I dag etter vekking 0530 og bursdagsfeiring for Tiril 15 år! Men skinnet bedrar og når kampen begynte gikk jentene ut i hundre. Dette er en klar forbedring fra vårsesongen, der vi trengte en halv omgang for å komme i gang i flere kamper.

Startellever i dag Vilde-Julie/Hanna/Lone/Mathea-Linea/Signe/Lilly/Angelica-Lana/Tiril. Synne kom inn bak, Ine, Tiril og Dyveke på midtbane og fremme. Mia og Nora dessverre ute med sykdom i dag. 

Det var i dag så mye å glede seg over. Lineas og Julies driblinger. Angelicas dragninger. Forsvarets prat og kollektive tetthet. Matheas sklitaklinger. Tirils og Ines målsjanser. Lanas fire mål. Signe og Lillys småspill og langskudd. Amalies løp. Vildes sweeperjobb. Dyvekes duellspill. Foreldrenes og småsøskenes jubelrop. Vildes bursdagskrone. Vannmelon. AHIL-guttas jubelrop fra sidelinja. Foreldrenes oppmøte. Jubelsangen etterpå...

De fleste møttes for å se Norge mot verden kl 12, felles lunsj og retur til skolen etter fri timer på sletta.  

I morgen får jentene sove ut før litt Karl Johan, fellesmiddag kl 14 og så kamp igjen kl 1800. De har ansvar for selv å få nok næring og hvile for å være fit for fight igjen. Vi ønsker å bli i Oslo helt til lørdag!

Heia AHIL!