Etter en dag hvile, pizza og spillersamtaler på skolen ble det en super ettermiddag på sletta. Etter å ha sett GU13 vinne sin straffekonk i sin 1/16 finale ble det 20 min å gjøre seg klar for JU15 til å møte blåkledte Haugar. 

På en bane med motbakke begge veier og sterk vind ble det en fysisk batalje med lite småspill. XI i dag Vilde-Angelica, Hanna, Lone, Julie-Linea, Signe, Lilly, Mia-Mathea, Lana i 4-4-1-1. Store og sterke Haugajenter ble tøffe å bryne seg på og vi fikk bruk for hele troppen i dag. Amalie måtte stå over pga sykdom, Dyveke og Ine kom inn på topp/midtbane, Nora, Tiril og Synne bak. 

Ti minutter før slutt på 0-0 får vi en 5 min utvisning og Lana må ut etter en duell med keeper. Likevel klarer jentene i motvind å spille seg innafor Haugboksen. På fem minutter igjen viser Lone sin offervilje der hun i 100 løper ballen i mål på en lav corner fra Lilly! Banen blir stormet. Lilly løper gjennom med ball og putter 2-0. Seier!! Herlig og fortjent.

Flott at vi får 16 jenter på banen i dag ettersom mange kjenner på småvondter og forkjølelsesplager nå. Dette er en herlig del av fotballen når en blir belønnet for hardt slit.

I morgen kl 0800 1/8 finale. Da håper vi å klare å bruke banen mer, få litt mer avstand mellom spillerne og la ballen gjøre litt mer av jobben.

Middag i Ekeberghallen, varm dusj, kalde isposer og elastiske bind rundt knær og gelé på vonde skuldre og lår. Dette er sommercup slik det skal være. Lyset blir nok tatt litt tidligere i dag, det blir en tidlig start i morgen.

Heia AHIL!