JU15-laget stod opp kl 0530 og var klar til kampstart kl 0800 på Bøler idrettsanlegg. XI i dag Vilde-Synne, Lone, Nora, Mathea-Amalie, Lilly, Signe, Linea-Julie-Dyveke. Hanna og Angelica kommer inn bak, Ine, Tiril og Mia på midten. Lana ute med sykdom og vondt kne.

Det blir som forventet en forsvarskamp der vi holder i 1,5 omgang. Ekholt et godt lag med to seire fra gruppespill mot Ranheim og Sogndal. Halvvegs i andre omgang er vi på en sjelden visitt foran Elholts mål og ballen går i tverrliggeren. Da scorer de på kontring og en vanskelig oppgave virker plutselig umulig. Vi legger om fra 4-5-1 til 4-2-4, men taper tilslutt 2-0 mot en bedre motstander.

Så var fotballbiten av uka over for vår del, men vi følger med G/J13 og G17 på sine finalekamper utover dagen.

Til kvelden får vi oppsummere og ta opptelling på en sosial dag i morgen og etterhvert planlegging av hjemreise.

Sosialt og sportslig er laget godt fornøyd med uka. Vi har fått brukt hele troppen, alle har startet og vi har hevdet oss i hver kamp. Stigende formkurve med høydepunkt i går da vi slo Haugar. Fem kamper, to seire og ti mål. Målscorere Lilly, Lone, Signe og Lana sju.

Jentene har fått smake på kjelleren og støttet hverandre i med og motgang. Fin opplading til høstsesongen, spm sparkes igang om få uker.

Laget takker foreldre som støtter fra Oslo og fra livestream/Fb/snap. Trenerne takker spesielt de som tar ansvar på skole og på dagtid, jentene har vært godt ivaretatt.

Heia AHIL!