Etter en god start for oss på høstsesongen, var det Dale som var torsdagens motstander. Vi kjenner de gulkledte godt og i vår var det de som vant nabooppgjøret, så vi hadde noe å rette opp i.

I 11-erserien vår blir det en del 9-erkamper og i kveld spilte vi 4-3-1. Det blir mange lange utspill og dueller på egen banehalvdel. Dette har vi tatt konsekvensen av. Laget var raske i omstilling. Etter våre avslutninger var jentene raskt tilbake i posisjon og lå tett og fint bak midtstreken. Vi vant midtbanekrigen. De fleste utspill var vi først på og jentene har utviklet hodespillet mye i år. Når vi også vinner andreballene, blir det ikke noe Dalespill bak vårt forsvar. Med fire aggressive jenter bak som ikke tillater fryktede langskudd på rask, våt bane, blir det få sjanser mot.

Vi scorer tre fine spillemål og et frisparkmål etter scoringer av Lanax2 og Lillyx2 og vinner tilslutt 4-0. I tillegg fire stolpeskudd for AHIL og et fra Dale.

12 glade jenter etter dommertrioen med Synne i spissen blåser av kampen. Flomlyset virket veldig bra, god ramme med kiosk, frukt, publikum og fair Play møte. I dag spilte Vilde, Julie, Nora, Lone, Linea, Hanna, Signe, Lilly, Lana, Amalie, Mathea og Tiril.

Nå blir det to uker kamppause før Florø kommer til Askvoll. Foreløpig tabelltopp med 16 av 16 poeng.

Heia AHIL!