Første motstander var Loen. Her starta vi med Lilly som spiss, Sonja, Amelia og Ingeborg på midtbana, Talina og Synne kjempa på i forsvar og sjølvsagt Anna som sisteskanse. Jenny Kristin og Sigrid rullerte med Lilly på topp, Ella, Emina og Mille avlasta slitne bein på midtbana og June Mari rullerte i forsvar. Vi speler med raude vesta siden Loen og har grønne drakter. Vi hadde oss ein god prat i garderoben før kampen, og var einige om å gå hardt ut fra start, siden Loen har slått oss dei to forrige kampane. Jentene var på fra start, dei kjempa hardt mot et stort, sterkt og godt Loen-lag. Amelia satt ballen i mål etter 14 min og jentene jubla. Dei fikk eit ekstragir og etter berre 3 minutter fikk Amelia lurt ballen inn på ny. Men no vakna Loenjentene, og i løpet av første omgang stod det 2-2.

Det blei en kamp med mykje duella og springing, begge lag hadde lyst å vinne. Talina og Synne gjer en kjempejobb i forsvar og får virkelig kjørt seg mot gode og raske motspelera. Dei får god hjelp av midtbana vår, som har fått tydelig beskjed i dag om kor viktig det er med gode returløp. Loen er raske til å utnytte enkver sjanse dei får.

Andre omgang var veldig spennende, begge lag kjempa hardt, men kampen endte uavgjort 2-2.

Etter en kort pause i garderoben var jentene klare til å møte Breimsbygda. Vi starta med samme lagoppsett som mot Loen, og jentene rullerte stot sett som i forrige kamp. Vi blei litt tatt på senga av et revansjesugent lag, som vi har slått når vi har møttest tidligere.

Breimsbygda kjempa hardt fra start og etter 10 min blir dei belønna med eit mål. Da vakna vi litt og Sonja scora hattrick i løpet av 1 omgang og vi går til pause med 3-1. Jentene er slitne, men gira.

Etter pausen får Ella prøve seg på topp, og etter nokre angrep kjempa ho inn ein 4-1 ledelse. Anna fekk prøve seg som høgre ving siste kvarteret og Talina vokta buret. Det blei lite action på Talina. Anna går på med friske bein og enorm lyst til å få seg ei scoring, og etter at 22 min er spelt av 2 omg setter ho ballen inn. Sigrid vil og være med på målfesten og setter inn 6-1 før Sonja setter sitt fjerde i nettet. Amelia avslutta mesterlig med direkte mål på corner i siste minutt. Kampen enda 8-1. Det er absolutt et resultat av godt lagspill og stor løpsvilje i dag.

Alle jentene kan reise heim med god samvittighet etter en kjempejobb i Loen i dag.

Nokre av jentene og oss voksne nytta oss av tilbudet vi fekk der oppe, og reiste med Loen skylift til rabattert pris. I nydelig vestlandsk høstvær fikk vi nyte den fantastiske utsikta på toppen til det fulle. Ingen av jentene blei skremt av høgda og det vart ein flott opplevelse for alle som var med :-)