JU15 var etter seks strake seire i høst klar over at vi kunne vinne 2.div i mest siste runde hvis vi slo Måløy søndag som var. 


Med Linea og Signe ute kom en av våre hospitanter, Lisa, inn og gjorde en god kamp. Vi spilte offensivt hele kampen i 4-3-3. Avtalen var å være først inne i Måløys boks og ha kampens første avslutning. Jentene var skikkelig påskrudd og spilte seg mange ganger fint gjennom Måløys forsvar. Vi startet med fart på topp med Amalie, Lone og Lisa. Midtbanekrigen vant Lana, Mathea og Lilly. Backene Angelica og Julie var rolige med ball og hadde mange fine oppspill fremover i banen. Midtstoppere Nora og Hanna var gode i posisjonering, vant dueller og gjorde ting trygt og enkelt. Vilde i mål hadde en ganske rolig dag på jobben. Dyveke spilte framme som vårt oppspillspunkt, Mia og Tiril viste fart og duellstyrke. 

Igjen blir Lana tungen på vektskålen med sine to velplasserte langskudd mit Måløys kretslagskeeper. Flere av jentene var nær scoring, men alle 14 jubla høyt da Synne/Adrian/Hedda blåste av kampen. Med 2-0 hjemmeseier vant vi gruppa vår og kan spille med lave skuldre i siste kamp mot Dale.

Det har vært en flott høstsesong for jentene. Nå er det Dale borte og så Førdecup før det blir en liten pause og innesongen etterhvert starter opp.

Heia AHIL!