AHIL - Florø J16 8-4

J2007-2008 jentene med sine J2009-hospitanter har vist stor interesse for å spille vinterserie i Skeihallen igjen, slik vi gjorde i fjor.

Vi har ikke trent ute enda denne sesongen, så 11-erkampen i dag var første på kunstgras siden sesongavslutninga i oktober. En del av jentene har hatt en tiltrengt pause i desember  for å ha litt fotballfri og for å bli bra av småvondt og belastningsplager fra i fjor. Nå er alle fit for fight, men selvsagt ble det frafall. Synd på fem febersyke jenter som måtte bli hjemme i dag (Tiril, Signe, Angelica, Lisa, Hanna).

 

Vi trenger mao hele troppen og alle våre klare 15 jenter gjør en viktig jobb i dag mot et Florø J16-lag forsterka med 3-4 Eikefjordenspillere. Vi spiller hele kampen 4-3-3 med Vilde og Anna hver sin omgang i mål. Julie, Nora, Lone, Linea, Mia, Dina roterer bak. Lilly, Mathea, Lana, Amalie, Amelia, Sonja, Dyveke på midtbane og framme. 

Første omgang er jevnspilt og 4-3 til pause. Første halvdel av andre omgang vinner forsvaret ballen tidlig og midtbanen finner raske vinger i bakrom. Mange fine gjennomspill i dag. Flotte mål av Ameliax2, Lillyx2, Mathea, Lana, Lone og Sonja. Det blir bra med spilletid for hele troppen og debutant Dina gjorde en god jobb.

Neste uke begynner vi med utetrening og Jan Kjøsnes/Helge Jostein Follevåg går inn i trenergruppa med Thomas. Det blir konkurranse om plassene og kondisen må opp for å holde følge med Måløy/Førde som vi møter om 2 og 4 uker. 

Heia AHIL!