Måløy - AHIL J16, Skeihallen. 0-1

J16-laget ankom Skeihallen 10 min før kampstart etter en lang kjøretur fra Askvoll i vintersørpe og sludd. Jentene heiv seg rundt og kl 1740 var avspark for andre runde i vinterserien 11-er 2x40 min.

Vi kom godt ut av startblokkene og presset Måløy i store deler av første omgang. Skudd i tverrligger etter 2 min. Jentene kome til mange sjanser, men Selma i Måløyburet tok alt.

Andre omgang var mer jevnspilt og begge lag fikk sine sjanser. 10 min før slutt kommer Amelia alene med keeper og smetter ballen forbi, 0-1! Vi står løpet ut og feirer andre seier og seks poeng etter to av tre kamper.

Siste kampen bli mot Førde om noen uker, som også har seks poeng etter to runder. De har nok et stort favorittstempel i panna, men vi får håpe vi kan slippe oss løs og spille uten press eller forventning om å vinne den kampen. Da kan alt skje. Gruppevinner spiller mot gruppevinner Sogndal, Jølster og Gaular i denne Sogn og Fjordanes NM-kvalik.

Jentene som spilte i dag var Anna, Vilde, Angelica, Hanna, Lone, Julie, Lilly, Signe, Mathea, Lisa, Sonja, Amalie, Amelia, Nora, Lana. Takk til Måløy for en spennende og jevn kamp samt til foreldre som ordner seg med jobb og kjører fra Askvoll kl 1500 en fredag.

Heia AHIL!