Da var en thriller av en kampdag på Sandane ferdig. Jentene har gleda seg stort til å delta i mellomspel/sluttspel etter at dei tok seg videre fra gruppespel i Eikefjorden. Laget bestod av samme gjengen som tok seg videre: Anna, Linnea, Ingeborg, Sigrid, Lisa, Sonja og Amelia. 

Totalt 19 lag var påmeldt i J14, 8 lag kvalifiserte seg til mellomspel. På Sandane venta tøff motstand dei i gruppe med Sogndal, Eid og Sandane. Jentene hadde med seg Nora, som steppa inn som trenar (støtta av Geir, om det skulle bli behov). Etter en prat i garderoben var jentene påskrudd fra start i første kamp, som var mot Sandane. Her la jentene ned en solid innsats og gjekk seirande ut, med resultatet 3-0. Mål av Amelia og Ingeborg. Deretter venta Sogndal, ein frykta motstander. Men jentene kjempa seg gjennom ein tøff kamp og klarte tilslutt å spele uavgjort 1-1. No var det stor spenning i gjengen, for plutselig var der en mulighet til å komme seg videre til sluttspelet. Eid slo Sogndal 3-0, så jentene visste både kva som venta dei på bana og kva som krevdes for å framleis være med i kampen om sluttspelplass.

Gjennom enorm kollektiv innsats, der samtlige deltok og ytte sitt beste, enda kampen 2-0 til Eid. Da var det å vente i spenning til Sogndal og Sandane hadde vært i ilden. Jentene stilte som ivrig heiagjeng for Sandane. Kampen endte 3-1 til Sogndal. Da kunne jentene sleppe jubelen laus. Poengmessig stod dei likt med Sogndal, men med bedre målforskjell var andreplassen i gruppa sikra!

No var det bare å prøve å hente seg inn igjen før dei skulle møte Førde i semifinalen. Førde stod da med ein målforskjell på 14-2 bare fra mellomspelet. Ei hard nøtt å knekke, men jentene våre gir ikkje opp. Dessverre blei Førde hakket for tøffe og vant 1-0.

Dermed blei det bronsefinale for Askvolljentene. Her møtte de nok ein gang Eid. No var det sletne kroppa som stilte til kamp etter en dag med tøffe duella. Jentene henta ut alt dei hadde og holdt 1-1 mot Eid gjennom ordinær speletid. Det blei dermed ekstraomgang på jentene, i pausen blei dei advart om akkumulerte frispark. Dei tålte ikkje ett til, da hadde det blitt straffe til Eid. Det gjorde nok jentene litt forsiktige. Det blei en veldig jamnspelt omgang, men dessverre klarte Eid å lure inn ett mål like før omgangen var ferdig. Det var en skuffa gjeng som gjekk av bana, etter å ha havna på den sure 4 plassen. Men Nora fekk heldigvis raskt snudd humøret ved å få fokus over på alt dei hadde fått til. Dei reiste fra Sandane med haue høgt.

En enorm prestasjon av jentene og støtteapparatet i dag. En heilt fantastisk gjeng med ståpåvilje, futt og fart, temperament og meire til. Det har vært ein utrulig kjekk innesesong med verdens aller beste gjeng! Underteikna (Ann-Katrin) skulle gjerne vært der i dag og, men fekk heldigvis fulgt med via videostreaming.