Tirsdag kveld var det klart for gruppefinale i J16 sin vinterserie. Begge lag hadde vunnet sine to første kamper og vinneren skulle spille mot Sogndal for å gå videre til NM.

Vi visste at Førde var gode og vant å spille mot lag som ligger lavt. Målet vårt med kampen var at hver spiller ikke skulle angre noe når sluttsignalet gikk. Ingen skulle angre for ikke å bli med fremover, ikke ta løpet hjem, ikke skyte, ikke ville takle eller tørre drible. Vi ville ikke ligge lavt og la Førde spille utenfor vår 16-meter. I 80 min var vi aktive i press. I omtrent halve kampen fikk vi spillet på Førdes halvdel, besittelse var kanskje 60/40 favør Førde.

Det ble tidlig ganske klart at Førde var noen nummer for store for oss. Men etter hver Førdescoring nullstilte jentene og spilte som om stillingen var 0-0. Ved kampslutt hadde vi fått vår scoring og det føltes faktisk for trener som om vi ikke hadde tapt. Vi spilte en god kamp og jentene viste karakter, de stod i det og turte. 1-12 er et resultat som ikke ser fint ut, men vi føler ikke at banespillet og våre egne prestasjoner gjenspeiler det vi faktisk fikk til. Førde vant fortjent gruppa og vi er godt fornøyd med 2.plassen.

En litt morsom sak var at vi hadde 12 spillere med fotballsko (travelt å huske alt når en reiser rett fra skolebenken). Sporty bytta jentene sko fram og tilbake for at alle skulle få spille og Førdes trenertrio la kanskje merke til at våre innbyttere satt med Uggs. Smilefjes.

Spillerne som har deltatt i vinterserien er Anna, Vilde, Angelica, Mia, Dyveke, Nora, Hanna, Linea, Lilly, Signe, Dina, Lana, Amelia, Sonja, Lisa, Mathea, Tiril, Amalie, Julie og Lone.

Vi ser fram til mer vårlig vær, videre sesongoppkjøring og så Adidascup/seriespill i J15/17-klassen 2.divisjon 11-er og forhåpentligvis en sommercup.

Heia AHIL!